joi, 15 martie 2012

Gard din Fier Forjat In Barlad

Cod Model G013
Modelul realizat de noi in loc. Perieni, la 10 km. de orasul Barlad din jud. Vaslui este prezentat in fotografia alaturata.
Detalii model:
Acesta este realizat din teava amprentata cu dimensiunea 15x15 mm si platbanda amprentata 25x5. Inaltimea panoului de gard langa stalp este de 120 cm iar la centru de 140 cm, diferenta fiind de 20 cm. Pentru a avea un aspect unicat teava este pusa pe cant, in acest fel iesind in evidenta mult mai bine amprenturile tevii. Varfurile folosite sunt la fel ca model insa au doua dimeniuni, diferenta dintre acestea fiind de 4 cm in inaltimea lor.
Pe partea din spate a panoului de gard am folosit Policarbonat marca Sunlite cu o grosime de de 4mm. Folosim policarbonat la cererea clientului. Culoarea este fumurie, asadar vecinii nu va pot vedea in curte.

Pretul pentru acest model de gard a fost de aproximativ 350 lei/ml, insa daca se elimina "florarul" din partea de jos a panoului de gard si se inlocuieste cu cercuri, pretul va scadea substantial. Toate acestea raman la alegerea clientului. 
Pretul se negociaza in functie de lungimea totala a gardului.
Ne puteti contacta la:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu